Buddy for Balance ™

de clinic “Eet je slank”

image1

De clinic eet je slank is een bijeenkomst voor mensen die alles willen weten over verantwoorde voeding en beweging en dat willen kunnen toepassen in hun leefstijl.

Feiten worden van fabels gescheiden, tips om snel een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten maar ook de kennis over de macronutriënten eiwitten, vetten en koolhydraten en uitleg over het vetverbrandingsproces.

Welk dieet werkt het beste en welk dieet of voedingspatroon past het best bij mij. Wat zijn superfoods? Zijn light producten nou wel of niet goed, en hoe zit het nou met e-nummers? Wat zijn anti-oxydanten. wanneer eet ik wat en hoeveel en hoe vaak mag ik eten? Wat zijn nou de ‘goede’ koolhydraten en wat zijn de ‘slechte’ koolhydraten. Is het goed om geen koolhydraten meer in te nemen om af te vallen? En als ik sport, moet ik dan mijn voeding aanpassen? “Krachttraining, wordt ik daar nou heel groot en gespierd van? want dat hoeft voor mij niet hoor”. Welke sport past bij mij en hoe vaak moet is sporten per week?

Zomaar een greep uit de vragen die spelen waar we tijdens de clinic uitgebreid over gaan hebben.

De clinic “Eet je slank” is een initiatief van Buddy for Balance en wordt periodiek gehouden in Sir Winston Fitness of op locatie op aanvraag.  Voor reserveringen: bel 06-24836555