Buddy for Balance ™

BOOTCAMPRIJSWIJK.NL

een initiatief van Buddy for Balance i.s.m. Fit Body Sports

Naast personal training, health holidays, looptrainingen en intensieve begeleiding bij het afvallen en op gewicht blijven organiseert Buddy for Balance dagelijks bootcamps (in diverse varianten). De bootcamp van Buddy for Balance is gezellig, matig tot gemiddeld intensief, medisch verantwoord en door gebruik van hartslagmeter afgestemd op jouw persoonlijke conditie. Hierdoor zijn de bootcamps voor zowel jong als oud geschikt. Ook met een maatje meer wordt qua oefeningen rekening gehouden. Diverse elementen als HIIT, cardio, kracht core stability worden verwerkt in een 75 minuten durende afwisselende total body workout waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving als materialen als de kettlelbell, battle rope, gym ball, XCO buizen, etc etc. Aan het eind wordt muziek gebruikt om de laatste oefeningen uit te voeren. De bootcamp wordt afgesloten met een cooling down en je krijgt een eiwitshake.

Naast hieronder genoemde bootcamps stellen wij diverse small-group sessies op maat samen voor de verschillende doelgroepen. Zo hebben wij bootcamps op maat voor bedrijven, families, gezinnen, collega’s, clubgenoten, teamsporters, 65-plussers en kinderen (6 t/m 12 jaar of 12 t/m 16 jaar).

De prijzen hiervoor zijn op aanvraag en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Zie small-group tarieven voor de prijsinformatie.

 


 

 • MA  19.30 uur – 20.30 uur Rijswijkse Bos

  low/medium intensity by Buddy for Balance Rijswijk
 • DI    19.00 uur – 20.00 uur Rijswijkse Bos

  low/medium intensity by Buddy for Balance Rijswijk
 • DI    19.30 uur – 20.30 uur Boxing Bootcamp

  medium/high intensity by Fit Body Bootcamp Rijswijk
 • DO   19.30 uur – 20.30 uur Rijswijkse Bos

  medium intensity
 • DO   19.30 uur – 20.30 uur Overvoorde Bos Rijswijk

  medium/high intensity by Fit Body Bootcamp Rijswijk
 • ZO   12.00 – 13.00 uur Overvoorde Bos Rijswijk

  (medium/high intensity by Fit body bootcamp Rijswijk)

 

De Buddy for Balance™ bootcamp gemengd voor dames en heren is een gezellige, medium intensieve cardiopower buitentraining verzorgd door Buddy for Balance personal vitality coaches, speciaal voor hen die ervoor kiezen om actief te zijn i.p.v. met een biertje of wijntje op de bank voor de TV te hangen.

verzamelplaats Rijswijk: Fysiopraktijk van den Born, Tollenstraat 7, (oud)Rijswijk


 

Schermafbeelding 2015-01-18 om 01.46.44

 

Een gezellige feestelijke uitvoering van de reguliere bootcamp, op maat gesneden naar uw wensen. Na hard zwoegen wordt de Birthday Bootcamp feestelijk afgesloten met verantwoorde snacks en vers fruit.

Naast de intensiteit en de diverse inhoudelijke sport- en spelelementen is ook de locatie door u zelf te bepalen, evenals de muziek die afgespeeld wordt tijdens de bootcamp. Birthday bootcamp is een gegarandeerd succes voor en geslaagd feestje en weer eens wat anders dan koffie met gebak! Inclusief een video impressie. Kosten: €20,- p.p, minimaal 10 deelnemers. duur: 75 minuten (mits binnen een straat van 20km Den Haag en Rotterdam). Buiten deze regio’s tegen een kleine meerprijs mogelijk.