Buddy for Balance ™

buddy begeleiding

Buddy for Balance™ houdt zich bezig met het trainen, coachen, motiveren en begeleiden van mensen die de strijd willen aangaan met overgewicht en overtollig vet, kortom mensen die willen afvallen en/of overtollig vet willen verbranden.

Begeleiding van een personal vitality coach van Buddy for Balance gaat verder dan alleen personal training, voedingsadviezen en trainingsschema’s.

Buddy for Balance gebruikt methoden uit de cognitieve gedragsleer om, zonder zware therapeutische sessie, uw eet- en beweegpatroon voorgoed te verbeteren.

U maakt een permanente switch naar een gezond metabolisme (metabolic switch) zodat u uiteindelijk ‘alles’ kan eten en niet aankomt. ZONDER PILLEN! U gaat uw lichaam weer leren om brandstoffen zoals koolhydraten en vetten te verbranden i.p.v. ze op te slaan.

Uw Buddy for Balance personal vitality coach beweegt SAMEN MET U, van warming-up tot cooling-down. En indien nodig komen we u thuis ophalen voor uw dagelijkse portie beweging. Bewegen met Buddy for Balance is veilig en verantwoord en altijd met een hartslagmeter, zodat de training perfect kan worden afgestemd op uw conditie en optimale vetverbrandingsniveau. De begeleiding is 7 dagen per week. Zowel fysiek als mentaal.

De buddy begeleiding van Buddy for Balance™is de meest intensieve begeleiding in de fitness en lifestyle sector om voor eens en voor altijd een nieuw voedings- en beweegpatroon aan te leren.

Wij komen desnoods bij u thuis of spreken af op één van onze locaties in Rijswijk, Voorschoten of Rotterdam en brengen allereerst uw leven m.b.t. uw gewicht en metabolisme vanaf uw jeugd tot op heden systematisch in kaart om zodoende inzicht te krijgen in uw patroon. Vervolgens maken we samen met u een plan van aanpak en gaan we u helpen om ongezonde patronen te doorbreken met methoden die wetenschappelijk bewezen succesvol worden toegepast in de cognitieve gedragsleer en maken we een start met bewegen. Samen, wel te verstaan! Wij begeleiden niet alleen tijdens de training maar ook in de aanloop naar een training toe en de dagen tussen de trainingen in (7 dagen p.w. telefonische ondersteuning). In de praktijk blijken vooral dat juist de moeilijke momenten om vol te houden en door te zetten. Gebrek aan motivatie en doorzettingsvermogen zit vaak tussen de oren. Indien nodig verzorgen wij zelfs de boodschappen in uw koelkast of koken wij samen met u, zodat u niet in de verleiding komt om ongezond in te kopen of onverantwoord te bereiden. Ook gezinsleden worden zonodig betrokken bij het proces. Wij gebruiken de modernste technieken en interventies uit de cognitieve gedragsleer om uw eet- en beweegpatroon voorgoed te verbeteren. U zult zich snel vitaler voelen en op een verantwoorde manier, zonder hongergevoel, uitputting of gebruik van discutabele pillen, kilo’s vet verbranden en afvallen. En dat is een belofte!

Deze intensieve begeleiding gaat zover als nodig, tot aan het doen van de dagelijkse boodschappen of het verzorgen van de  avondmaaltijden bij u thuis.

Naast deze intensieve begeleiding adviseren wij deelname aan de Health Holiday, waar u een week lang 24/7 wordt begeleid om een nieuw eet- en beweegpatroon aan te leren.