Buddy for Balance ™

klik hier voor “van dwarslaesie naar burpees” een wonder!!!….?

 

Van een dwarslaesie naar burpees.  Een wonder!!!…………?
Nee, geen wonder maar een inspirerend voorbeeld van ‘hard work pays off’.
Een doel stellen, ervoor gaan, doorzetten, grenzen verleggen en weer opnieuw ervoor gaan en doorzetten. Keer op keer, dag in dag uit.
Als je na een bloeding in het hoofd  de diagnose ‘dwarslaesie’ krijgt en vanaf de nek naar beneden verlamd bent, en dan ook nog te horen krijgt van de medische specialisten dat je ook echt nooit meer zal kunnen lopen komt dat keihard aan.
Als je dan nog ergens de mentale en fysieke kracht vandaan kan halen om het tegendeel te bewijzen ben je sterk, heel sterk.
Letterlijk stapje voor stapje vooruitgang boeken en uiteindelijk, na zwoegen, zweten, afzien en vele heftige pijnscheuten nu in de sportschool in de weer zijn met boxing, 10kg sandbags, battle ropes, push ups, kettle bell swings, squats, jumps, TRX en ja, zelfs nu burpees, een van de meest zware HIIT oefeningen die er bestaan.
Ja dat is een staaltje doorzettingsvermogen waar ik  enorm respect voor heb en geïnspireerd door raak, en met mij velen.
Het is voor mij dan ook een eer dat ik mijn steentje bij mag dragen, en nu inmiddels bijna een jaar verder zijn de resultaten zo fantastisch spectaculair, ik moet het gewoon even van de daken schreeuwen…………
Dank je Danny dat je voor het team van Buddy for Balance hebt gekozen om je te helpen je doel te bereiken. Keep up the good work. Hard work pays off, big time!