Buddy for Balance ™

franchise

Buddy for Balance™ houdt zich bezig met het coachen, begeleiden en motiveren van mensen die te maken hebben met gewichtsproblemen of hun conditie/vitaliteit willen opvijzelen.

Wij zijn een franchiseorganisatie die bestaat uit gedreven ondernemers en medewerkers die op het gebied van voeding en beweging mensen als geen ander kunnen motiveren en begeleiden om een verantwoord voedings- en beweegpatroon aan te leren dat bij hun past.

Alle franchisenemers worden in 6 maanden intern opgeleid om de specifieke methodiek van Buddy for Balance te kunnen hanteren en uitdragen. Onderdeel van de opleiding zijn o.a. de EHBO, opleiding gewichtsconsulent, opleiding personal trainer en de 6 verplichte 1-op-1 clinics van de Buddy for Balance methodiek™ (waaronder 2 clinics cognitieve gedragstherapie). Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd van een buddy. Tevens zijn er jaarlijks 2 verplichte terugkomdagen voor bijscholing.

Entreegeld voor een Buddy for Balance™ franchise licentie op aanvraag. (termijnbetaling per maand verspreid over 24 maanden mogelijk). Daarna betaalt u uitsluitend een kleine maandelijkse fee voor het gebruik van de naam en de methodiek van Buddy for Balance en krijgt u regio bescherming.

Wil je ook Buddy for Balance™ zijn in jouw regio? Neem dan contact op met Patrick Breinburg, 06-248365553 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.